Udskiftningscyklus for bremsevæske

Normalt er udskiftningscyklussen for bremseolie 2 år eller 40.000 kilometer, men i faktisk brug skal vi stadig kontrollere regelmæssigt i henhold til den faktiske brug af miljøet for at se, om bremseolien opstår oxidation, forringelse osv.

Konsekvenserne af ikke at skifte bremseolie i lang tid

Selvom udskiftningscyklussen for bremseolie er relativt lang, hvis bremseolien ikke udskiftes i tide, vil bremseolien være uklar, kogepunktet falder, effekten vil blive værre, og hele bremsesystemet vil blive beskadiget i en lang tid (vedligeholdelsesomkostninger kan være så høje som tusindvis af yuan), og endda føre til bremsefejl! Vær ikke penge-klog og pund tåbelig!

Fordi bremseolien vil absorbere vand i luften, (hver gang bremsen virker, vil en bremse være løs, luftmolekyler vil blive blandet ind i bremseolien, og bremseolien af ​​den bedste kvalitet har hydrofile egenskaber, så det er relativt normalt at støder på denne situation over en lang periode.) Forekomsten af ​​oxidation, forringelse og andre fænomener, let at føre til forringelse af bremseolien udløbet, brugen af ​​dårlig effekt.

Derfor er rettidig udskiftning af bremseolie relateret til køresikkerhed og kan ikke være skødesløs. Bremseolie bør som minimum udskiftes i henhold til den faktiske situation; Det er selvfølgelig bedst at udskifte dem regelmæssigt og forebyggende.


Post tid: Mar-25-2024